main slider main slider main slider
 

Десктоп компютри

Отстъпки от над:

37%

slider caption
 

Лаптопи

Отстъпки от над:

19%

slider caption
 

Принтери и Mултифункционални устройства

Отстъпки от над:

26%

 
 
 
slider caption

 

 

Условия за ползване

Как може да закупите техника от Зенит .

1.      Можете да посетите офиса на фирмата в гр. Плевен ул.Васил Левски 98

В офисът на Фирмата се подържа огромно разнообразия от обявената за продажба техника. Имате много голям избор от техника, която можете да изберете според вашите изисквания и възможности. Заплащането се извършва на място в брой или карта за електронно разплащане. Получавате необходимите документи при получаване на стоката (гаранционна карта и документ за плащането). Веднага след плащането получавате избраната и заплатена от Вас стока.

2.      Можете да поръчате техника Зенит по телефона  0878 231 903 . След като сте получили пълна информация и сте се спрели на определен модел, Вашата заявка се записва и се пакетира. Изпраща се до посоченият от Вас адрес с куриер съгласуван между Вас и служител на фирмата. Куриерите с които фирмата работи са Еконт Експрес, Спиди, Евро път. Пратката се изпраща за сметка търговеца. Това означава, че при получаване на пратката Вие плащате само стойността на   стоката. Моля проверявайте при куриера състоянието на стоката, която получавате.ФИРМАТА НЕ ИЗПРАЩА НИКАКВА ТЕХНИКА ПО АВТОБУСИ.

3.      Можете да поръчате или изберете техника от Зенит, като желаете да платите по банков път. В такъв случай получавате оригинална фактура ( ако сте в офиса на фирмата) или факс копие с което превеждате необходимата сума. След постъпването на парите в банковата сметка на Зенит Софт ЕООД можете да получите избраната стока. Тази стока е била заделена и запазена в склад на фирмата до момента в който я получите. Ако платената техника трябва да се изпрати по куриер, то стойността на транспорта се заплаща от продавача. Също така с получаване на пратката ще Ви бъде изпратена оригинална фактура.

4.      При поръчка на по-голямо количество техника изпращането по куриер е нецелесъобразно. Зенит има възможност да достави техниката със собствен транспорт, като условията за това се договарят допълнително със служител на фирмата.